"La dificultat és el que més estimula l'esser humà a vèncer les seves deficiències i a superar-les"

Llibres i pagines recomanats/des

Ray Hammond: The World In 2030

Janine Benyus Biomimicry: Innovation inspired by nature

Eduard Punset: ¿Por qué somos como somos? (2008)

Eduard Punset: El alma está en el cerebro (2006)

 • Els perills de la tecnologia 2/2

  Els hidrocarburs, els combustibles fòssils, el carbó, el gas natural i el petroli fan que augmenti el diòxid de carboni, la temperatura de la terra augmenta provocant canvis climàtics, el procés que segueixen aquests elements es que les partícules de CH4 (carboni i hidrogen) d’aquests materials es converteixi en CO2, H2O i calor, alliberen carboni a l’aire i per tant obtenint l’energia necessària. Però totes aquestes energies s’acaben i per això s’han de buscar energies renovables, la eòlica, la solar, la mareomotriu, la geotèrmica etc... i aquí és on la nanotecnologia influirà amb rellevància.

  El canvi climàtic podria tenir unes conseqüències nefastes per a la terra, i dic terra perquè no només nosaltres en patirem les conseqüències, si no que algunes espècies animals també s’extingiran. En tot això, ens hauríem de preguntar com es possible que existeixi un canvi climàtic fred? Doncs perquè s’interromp el cicle de corrents de les aigües salades de la corrent del golf i la desglaciació de les aigües dolces.

  Cal observar la importància del petroli en la nostra societat, adobs petroquímics, fàrmacs, material d’empaquetament, l’energia, la llum, els transports etc... en la seva fi, el preu del petroli augmentarà en el moment en que la gen se’n adoni de que escasseja, i aquí es on podrà començar un conflicte que no se si ja a començat.

  Tal com estan les coses, no voldríem que un conflicte mundial tornés a activar les armes que avui en dia estan emmagatzemades i preparades per ser usades en qualsevol moment.  Si detectes qualsevol error, ja sigui en la informació, en qualsevol altre assumpte o no vols que algun contingut de la pagina hi sigui, envia’m un e- mail theblackmonday22@ hotmail.com
  Posted on 12:03 a. m. by Jordi Balada and filed under | 0 Comments »

  0 comentarios: